Pelat galvanis mangrupikeun produk utama perusahaan kami, perusahaan kami tiasa ngahasilkeun barang anu berkualitas kalayan prosés produksi téknis anu saé, sareng kami parantos ngembangkeun seueur hubungan konsumen. Salajengna urang badé nyayogikeun perkenalan lengkep ngeunaan bentuk spésifikasi pelat galvanis.

Permukaan baja galvanis kéngingkeun résistansi korosi anu kuat, kinerja prosés anu saé, sareng kondusif pikeun produksi sareng pamrosésan. Nanging, sipat gambar tina lambar baja galvanis henteu saé sapertos tina lambaran baja anu digulung tiis, sareng lapisan séng gampang pisan ditumpes nalika ngelas listrik. Lambar waja galvanis panas sareng tiis dina kahirupan sadidinten cocog pikeun industri manufaktur sapertos mesin sareng alat-alat kandaraan tatanén, panyimpenan sisikian sareng sistem papan pager layar anu bergelombang, fitur anu tonjolna mangrupikeun béaya rendah, sareng nambihan nilai anu langkung luhur. Kusabab ngolah pelat waja anu digulung tiis henteu ngalaksanakeun pemanasan, janten urang moal mendakan titik hideung oksida beusi anu sering muncul dina beungkeutan panas, éta ngahasilkeun kinerja prosés anu saé, lancar pisan, sareng spésifikasi barang-barang tuur anu tiis kalayan tinggi presisi, galvanis tiis nyaéta listrik galvanis kalayan ngan ukur 10-50g / m2, Résistansi korosi tina pelapis séng bénten-bénten pisan tibatan panas beuleum galvanis. Harga galvanis listrik pikeun penguatan gedong ogé kawilang langkung handap. Galvanizing beuleum panas nyaéta galvanis permukaan awak waja dina kaayaan beuleum panas, caket na kuat pisan, sareng henteu gampang murag. Sanaos pipa galvanis anu dicelupkeun panas ogé muncul fenomena karat, éta tiasa nyumponan sarat téknis, sanitasi dina waktos anu langkung lami.

Karakteristik komoditas sareng mékanisme kedah ngémutan sababaraha sarat aplikasi unik, sapertos ciri induksi éléktromagnétik, karakteristik pelat paduan rendah. Baja galvanis sering dianggo salaku cara ékonomis sareng wajar pikeun pangobatan anti karat. Kira-kira satengah produksi séng dunya dipaké dina prosés ieu.


Waktos Post: Aug-05-2020