Plat Galvanized mangrupikeun salah sahiji produk utama perusahaan urang, perusahaan kami tiasa ngahasilkeun barang-barang kualitas luhur kalayan prosés produksi téknis anu saé, sareng kami parantos ngembangkeun seueur hubungan konsumen.Salajengna urang bade nyadiakeun bubuka detil rupa wangun spésifikasi plat galvanized.

Beungeut baja galvanized ménta résistansi korosi kuat, kinerja prosés alus, sarta éta kondusif pikeun produksi jeung ngolah.Sanajan kitu, sipat gambar tina lambaran baja galvanized teu sakumaha alus sakumaha nu lambar baja tiis-digulung, sarta lapisan séng pisan gampang ancur salila las listrik.Lambaran baja galvanized panas sareng tiis dina kahirupan sapopoe cocog pikeun industri manufaktur sapertos mesin kendaraan pertanian sareng alat-alat, neundeun gandum sareng sistem papan guardrail corrugated, fitur anu penting nyaéta béaya rendah, sareng ogé nilai tambah anu langkung luhur.Kusabab ngolah pelat baja ngagulung tiis henteu ngalaksanakeun pemanasan, ku kituna urang moal mendakan titik hideung sareng oksida beusi anu sering muncul dina beungkeutan panas, éta ngahasilkeun pagelaran prosés anu saé, lemes anu luhur, sareng spésifikasi barang-barang lashing tiis kalayan luhur. precision, galvanizing tiis nyaéta galvanizing listrik kalawan ukur 10-50g / m2, Résistansi korosi of séng plating béda pisan ti nu ti panas dip galvanizing.Harga galvanizing listrik pikeun tulangan wangunan ogé kawilang handap.Hot dip galvanizing nyaéta galvanizing beungeut awak baja dina kaayaan dip panas, adhesion na pisan kuat, sarta teu gampang layu atawa gugur.Sanaos pipa galvanized hot dip ogé muncul fenomena korosi, éta tiasa nyumponan syarat téknis, sanitasi dina waktos anu langkung lami.

Karakteristik komoditi sareng mékanisme kedah tumut kana sababaraha syarat aplikasi anu unik, sapertos ciri induksi éléktromagnétik, karakteristik plat alloy low.baja Galvanized mindeng dipaké salaku hiji cara ékonomis jeung lumrah perlakuan anti karat.Kira-kira satengah produksi séng di dunya dipaké dina prosés ieu.


waktos pos: Aug-05-2020