Pelat baja Galvanized nyaéta pikeun nyegah permukaan pelat baja kandel anu corroded, sareng ningkatkeun umur gunana.Beungeut plat baja kandel bakal coated ku lapisan séng bahan logam, sarta jenis ieu séng coated plat baja digulung tiis disebut plat galvanized.

Galvanized panas digulung produk strip baja bisa dipaké dina loba industri béda:
1. Industri manufaktur sapertos konstruksi rékayasa, industri ringan, mobil, pertanian, peternakan, perikanan sareng industri jasa komersial.
2. Industri konstruksi nu perlu ngahasilkeun produk korosi-tahan atawa wangunan industri warna roofing baja jeung hateup Grid.
3. Mantuan industri metalurgi pikeun ngahasilkeun Perkakas rumah tangga, liang haseup sipil, suplai dapur, jsb.
4. Industri mobil anu kedah ngahasilkeun sababaraha komponén tahan korosi mobil, jsb.
Fungsi utama tatanén, peternakan sareng perikanan nyaéta neundeun, transportasi, sareng katirisan pikeun daging sareng kadaharan laut, jsb. Jasa komérsial penting pikeun neundeun sareng transportasi suplai, suplai bungkusan, jsb.

plat stainless steel nembongkeun lalawanan -na pikeun gas, uap, cai jeung zat corrosive lemah sejen tur asam, alkali, uyah jeung zat corrosive kimiawi organik lianna korosi tina baja, ngaran séjén pikeun stainless steel nyaéta baja tahan asam.Dina prakték, baja tahan korosi mindeng disebut plat stainless steel, sarta baja tahan korosi disebut baja tahan asam.

Plat stainless steel biasana dibagi kana sababaraha kategori, kaasup baja austenitic, baja ferritic, baja ferritic, ferritic - struktur metallographic (fase ganda) plat stainless steel sarta tilelep hardbottom plat stainless steel.Sajaba ti éta, nurutkeun komposisi, éta bisa dibagi kana kromium plat stainless steel, kromium nikel plat stainless steel sarta kromium mangan nitrogén plat stainless steel.


waktos pos: Aug-05-2020