Pelat waja galvanis nyaéta pikeun nyingkahan permukaan pelat waja anu kentel janten korosi, sareng ningkatkeun umur gunana. Permukaan pelat waja kandel bakal dilapis ku lapisan bahan seng tina logam, sareng jenis séng dilapiskeun pelat waja anu digulung tiis disebut pelat galvanis.

Produk baja strip gulung panas galvanis tiasa dianggo dina seueur industri anu béda:
1. Industri pabrik sapertos konstruksi rékayasa, industri ringan, mobil, pertanian, peternakan, perikanan sareng industri jasa komersial.
2. Industri pangwangunan anu kedah ngahasilkeun produk tahan korosi atanapi bangunan industri warna hateup baja sareng hateup Grid.
3. Bantosan industri metalurgi pikeun ngahasilkeun alat-alat rumah tangga, liang haseup sipil, suplai dapur, jst.
4. Industri mobil anu kedah ngahasilkeun sababaraha komponén tahan korosi mobil, jst.
Fungsi konci tatanén, peternakan sareng perikanan nyaéta neundeun, ngangkut, sareng ngabekukan daging sareng kadaharan ti laut, jst. Jasa komérsial penting pisan pikeun nyimpen sareng ngangkut persediaan, suplai bungkus, jst.

Pelat stainless steel nunjukkeun daya tahan gas, uap, cai sareng zat korosif anu lemah sareng asam, alkali, uyah sareng zat korosif kimia organik anu séjén korosi tina waja, nami sanés pikeun stainless steel nyaéta tahan asam asam. Dina praktékna, baja tahan korosi sering disebut plat stainless steel, sareng baja tahan korosi disebut baja tahan asam.

Pelat stainless steel biasana dibagi kana sababaraha kategori, diantarana waja austenit, waja ferit, baja ferritik, feritis - struktur metallographic (fase dobel) pelat stainless steel sareng pelat stainless steel hardbottom sink. Salaku tambahan, numutkeun komposisi na, éta tiasa dibagi kana kromium stainless steel plate, kromium nikel stainless steel plate sareng kromium mangan nitrogen stainless steel plate.


Waktos Post: Aug-05-2020