Produk Kami

Lambaran Galvanized

Katerangan pondok:

Aplikasi:Dipaké wadahna non-pressurized jeung bak neundeun.


Rincian produk

Tag produk

The slab kabuka nyaéta strip baja kalayan ketebalan nu tangtu nalika ninggalkeun pabrik, sarta pelat baja kalayan ketebalan nu tangtu sarta rubak digulung nurutkeun sarat pamaké.Piring datar asli digulung kana ukuran anu diperyogikeun ku standar nasional nalika ngantunkeun pabrik.Sacara umum, piring aslina boga dimensi ketat, kinerja hadé tur harga luhur.Muka tablet relatif murah.
Ketebalan panel datar nyaéta 1.5-20mm, sareng bahanna nyaéta Q235 sareng Q345.Saatos uncoiling, leveling, ukuran, sarta shearing, éta janten piring datar kalayan panjang sarta rubak diperlukeun.Ieu cocog pikeun ngolah pelat tiis-digulung, pelat galvanized, pelat coated warna, sarta pelat stainless steel.

Kauntungannana nyaéta kieu
1. Hargana murah sareng panjangna tiasa diputuskeun sacara bébas;
2. Merenah keur transportasi, paduli ukuran tina pelat baja;Éta ogé pohara merenah pikeun ngamuat sarta ngabongkar momotanana peti, sarta eta oge pisan aman salila transportasi.Dibandingkeun sareng gulungan galvanis, éta gaduh genah sareng kaamanan anu saé nalika transportasi
3. motong nyaeta merenah, sarta bahan bisa motong nurutkeun pangabutuh sabenerna tina ukuran plat baja;
4. Éféktif nyimpen bahan.Contona, tank gudang merlukeun 20 pelat baja 6800 × 1500 × 6.Pelat baja pasar umumna 6000, 8000, sareng 9000 panjangna.Lamun pelat baja pasar dipaké, bakal surpluses leutik.Kalayan pelat kabuka, pelat baja 6900 tiasa langsung dianggo, anu ngahémat bahan, anu ogé mangrupikeun kauntungan anu paling ageung.Utamana pikeun bahan stainless steel, pangaruh nyimpen bahan sareng ngirangan biaya atra pisan.

Parameter
Bahan: SGCC,S350GD+Z,S550GD+Z,DX51D,DX52D,DX53D
Kandel: 0.12-6.0MM
rubak: 750-1500MM
palapis séng: 40-275G / M2
Spangles: Taya Spangle / Spangles
Téhnik: Hot digulung / Tiis digulung
bungkusan: Ékspor packing standar
Perlakuan permukaan: oiled, passivity atawa kromium-gratis passivity, passivation + oiled, kromium-gratis passivation + oiled, tahan kana sidik atawa kromium-gratis tahan kana sidik.

Lambaran Galvanized
Lembaran Galvanis1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin