Produk Kami

Lambaran Galvanis

Pedaran pondok:

Aplikasi: Wadah anu teu diteken sareng bak panyimpenan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pelat kabuka nyaéta strip waja kalayan kandel anu tangtu nalika éta ngantunkeun pabrik, sareng pelat waja kalayan kandel sareng lébér tangtu digulung numutkeun sarat pangguna. Pelat datar aslina digulung dugi ka ukuran anu dibutuhkeun ku standar nasional nalika kaluar ti pabrik. Umumna, piring aslina ngagaduhan dimensi anu ketat, kinerja langkung saé sareng harga anu langkung luhur. Muka tablet kawilang murah.
Kandelna panel datar nyaéta 1.5-20mm, sareng bahan na Q235 sareng Q345. Saatos uncoiling, leveling, ukuran, sareng shearing, éta janten piring datar kalayan panjangna sareng lébar anu diperyogikeun. Éta cocog pikeun ngolah pelat anu digulung tiis, pelat galvanis, pelat pelapis warna, sareng pelat stainless steel.

Kaunggulanana sapertos kieu
1. Harga mirah sareng panjang tiasa sacara bébas diputuskeun;
2. Merenah pikeun transportasi, henteu paduli ukuran pelat waja; Éta ogé merenah pisan pikeun dimuat sareng ngabongkar wadah, sareng éta ogé aman nalika transportasi. Dibandingkeun sareng coil galvanis, éta ngagaduhan kanyamanan sareng kaamanan anu hébat salami transportasi
3. motong éta merenah, sareng bahan anu tiasa diteukteuk numutkeun kabutuhan saleresna tina ukuran pelat waja;
4. Épéktip nyimpen bahan. Salaku conto, tanki panyimpenan meryogikeun 20 pelat waja 6800 × 1500 × 6. Pelat waja pasar umumna 6000, 8000, sareng 9000 panjangna. Upami pelat waja pasar dianggo, bakal aya surplus alit. Kalayan pelat kabuka, pelat waja 6900 tiasa langsung dianggo, anu ngahémat bahan, anu ogé kaunggulan pangbadagna. Hususna pikeun bahan stainless steel, pangaruh ngahémat bahan sareng ngirangan biaya atra pisan.

Parameter
Bahan: SGCC, S350GD + Z, S550GD + Z, DX51D, DX52D, DX53D
Kandel: 0.12-6.0MM      
Lebar: 750-1500MM
Lapisan séng: 40-275G / M2 
Spangles: Henteu Spangle / Spangles
Téhnik: Panas digulung / Tiis digulung 
Bungkusan: Ékspor standar kemasan
Perlakuan permukaan: diminyakan, pasipitas atanapi pasif bébas kromium, pasipitas + diminyakan, passivation bébas kromium + diminyakan, tahan ka sidik atanapi bébas kromium tahan sidik.

Galvanized Sheets
Galvanized Sheets1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK jual panas

    Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin