FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Dupi anjeun ngaropea gaya lapisan seng?

Lambaran galvanis tiasa disaluyukeun sareng atanapi henteu sareng kembang numutkeun syarat konsumén tina lambar galvanis, kalebet lapisan seng deui, séng enol, séng alit, séng normal sareng séng ageung. Kandel lapisan séng ogé tiasa disaluyukeun tina 40g dugi ka 120g numutkeun panggunaan pelanggan.

2. Dupi abdi tiasa milih jinis lapisan palette warna?

Numutkeun sarat anu béda tina konsumén, urang tiasa nyayogikeun jinis-jinis ieu: poliéster, poliuretan, epoxy, PVC, fluorokarbon sareng sajabina.

3. Naha kualitasna dijamin?

Kami bakal ngalebetkeun jaminan kualitas kana kontrak sareng ngajelaskeun sacara rinci.

4. Kumaha carana ngawaskeun status produksi barang-barang urang?

Pikeun unggal léngkah, kami bakal ngirim poto atanapi pidéo sacara real-time pikeun palanggan mariksa status barangna.

5. Kumaha upami dokumén saatos pangiriman?

Urang bakal ngirim sadaya dokumén ku hawa saatos kiriman. Kaasup daptar bungkus, faktur komérsial, B / L, sareng sertipikat sanés anu diperyogikeun ku klien.

6. Kumaha cara mayarana?

Biasana urang nampi T / T atanapi L / C, upami anjeun resep istilah sanésna, punten wartosan kami sateuacanna.

7. Dupi anjeun ngatur kiriman kanggo kuring?

Pikeun harga FOB atanapi CIF, kami bakal ngatur kiriman kanggo anjeun, pikeun harga EXW, anjeun kedah ngatur kiriman ku nyalira.

Hoyong damel sareng urang?