FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Dupi anjeun ngaropea gaya lapisan séng?

lambar Galvanized bisa ngaropéa nganggo atanapi tanpa kembang nurutkeun sarat customer of lambar galvanized, kaasup deui lapisan séng, enol séng, séng leutik, séng normal jeung séng badag.The ketebalan tina lapisan séng ogé bisa ngaropéa tina 40g mun 120g nurutkeun pamakéan customer urang.

2. Dupi abdi tiasa milih tipe lapisan tina palette warna?

Numutkeun sarat béda konsumén, urang bisa nyadiakeun jenis handap: poliéster, polyurethane, epoxy, PVC, fluorocarbon jeung saterusna.

3. Dupi kualitas dijamin?

Kami bakal ngalebetkeun jaminan kualitas kana kontrak sareng ngajelaskeun sacara rinci.

4. Kumaha ngawas status produksi barang urang?

Pikeun unggal léngkah, kami bakal ngirim poto atanapi pidéo sacara real-time pikeun palanggan mariksa status barang.

5. Kumaha ngeunaan dokumén sanggeus kiriman?

Kami bakal ngirim sadaya dokumén ku hawa saatos kiriman.Kaasup daptar bungkusan, invoice komérsial, B / L, sareng sertipikat sanés anu diperyogikeun ku klien.

6. Kumaha mayarna dibayar?

Biasana urang nampi T / T atanapi L / C, upami anjeun resep istilah anu sanés, punten wartosan sateuacanna.

7. Dupi anjeun bakal ngatur kiriman pikeun kuring?

Pikeun harga FOB atanapi CIF, kami bakal ngatur kiriman pikeun anjeun, pikeun harga EXW, anjeun kedah ngatur kiriman ku nyalira.

Rék gawé bareng jeung urang?