Alamat

KAMAR 301, PEMBANGUNAN KANTOR WEIRUN LINJIE, NO.30, JALAN HUANGHE, Zona PEMBANGUNAN INDUSTRI TINGKAT LIAOCHENG, PROVINSI SHANGDONG

Telepon

Telepon: +8613361477788
Telp: 86 + 0635-8889477

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

LIAOCHENG NGALENGKANG BARANG JEUNG MATERI CO., LTD

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami