Alamat

ROOM 301, BANGUNAN KANTOR WEIRUN LINJIE, NO.30, JALAN HUANGHE, ZONA PENGEMBANGAN INDUSTRI TINGGI TEKNIK LIAOCHENG, PROVINSI SHANGDONG

Telepon

Telepon: +8617852265307
Telepon: 86+0635-8889477

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

LIAOCHENG DERUNYING BARANG JEUNG BAHAN CO., LTD

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami