Produk Kami

  • Cold rolled plate production

    Produksi piring digulung tiis

    Aplikasi: Hal ieu loba dipaké dina bagian struktural umum sareng bagian stamping dina mesin konstruksi, mesin transportasi, mesin konstruksi, mesin angkat, mesin pertanian sareng industri ringan sareng industri sipil.