Produk Kami

Rupa-rupa coatings of Warna coated lambar

Katerangan pondok:

Aplikasi:Ieu utamana dipaké pikeun workshop struktur baja, bandara, gudang jeung refrigeration, jsb


Rincian produk

Tag produk

pe1

1. beurat hampang
Kusabab beurat lampu tina plat baja warna, éta tiasa nawiskeun transportasi merenah tur instalasi gampang, nu bakal ngahemat jaman konstruksi.

2. Perlindungan lingkungan sareng nyimpen artos
Ruang kagiatan anu didamel tina pelat baja warna tiasa dianggo deui, éta tiasa nawiskeun perlindungan lingkungan sareng nyimpen artos, sareng henteu aya polusi sareng teu aya bising.

3. kakuatan High
Kusabab struktur baja, produk gaduh kapasitas bantalan anu kuat, komprési sareng résistansi bending.

4. beungeut téh lemes jeung gampang pikeun ngabersihan, kalawan jaman anticorrosion panjang, cocog pikeun dipake deui.

PE

5. Warna-coated plat baja boga lalawanan polusi kuat.Ketchup, lipstik, inuman kopi sareng minyak goreng diterapkeun kana permukaan palapis poliéster.Saatos nempatkeun 24 jam, bersih sareng garing ku cairan cuci, hasilna henteu aya parobahan dina kilauan sareng warna permukaanna.Lapisan struktur pelat baja warna-coated ti jero ka luar nyaéta plat tiis-digulung, lapisan galvanized, lapisan konversi kimiawi, palapis primér (primer) jeung palapis rupa (hareup jeung cet deui).jenis ieu piring bisa dipaké pikeun shearing, bending, pangeboran, riveting na crimping kalawan warna novel, adhesion kuat, résistansi korosi alus sarta hiasan jeung ngolah sipat.pelat baja warna-coated utamana dipaké salaku weatherboarding wangunan témbok éksternal.Lapisan insulasi termal kedah dilakukeun upami dianggo pikeun témbok.

Warna palapis Numutkeun standar perusahaan atanapi sarat palanggan
Kandelna 0.12-2.0MM
Lebar 750-1200MM
Beurat 3-9TON
Palapis séng 20-275G / M2
Bungkusan Ékspor packing standar
Jenis substrat Galvanis / Galvalume
pangmayaran T/T
Nyarios Nampa produk ngaropéa
Warna cet tukang Bodas kulawu, laut bulao, Scarlet, jsb

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin