Produk Kami

Palapis jinis-PE

Pedaran pondok:

Aplikasi: Ieu utamina dianggo pikeun bengkel struktur waja, bandara, gudang sareng kulkas, sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

pe1

1. beurat enteng
Kusabab beurat lampu tina pelat waja warna, éta tiasa nawiskeun transportasi anu merenah sareng gampang dipasang, anu bakal ngahemat waktos konstruksi.

2. Perlindungan lingkungan sareng ngahémat artos
Ruang kagiatan anu didamel tina pelat waja warna tiasa dianggo deui, éta tiasa nawiskeun panyalindungan lingkungan sareng hemat artos, sareng teu aya ogé polusi sareng teu aya sora

3. kakuatan tinggi
Kusabab struktur baja, produk gaduh kapasitas bantosan anu kuat, komprési sareng résiko bending.

4. Beungeut lemes sareng gampang dibersihkeun, kalayan periode anticorrosion anu panjang, cocog pikeun dianggo deui.

PE

5. Pelat waja dilapis warna gaduh résistansi polusi anu kuat. Ketchup, lipstik, inuman kopi sareng minyak masak diterapkeun dina permukaan palapis poliéster. Saatos nempatkeun 24 jam, beresih sareng garing nganggo cairan cuci, hasilna teu aya parobahan dina hérang na warna na. Lapisan struktur pelat waja dilapis warna ti jero ka luar nyaéta piring anu digulung tiis, lapisan galvanis, lapisan konversi kimia, lapisan primér (bahan dasar) sareng palapis halus (cet hareup sareng tukang). Pelat jenis ieu tiasa dianggo pikeun nyukur, ngagulung, ngebor, mering sareng ngempel sareng warna novél, caket anu kuat, résistansi korosi anu saé sareng hiasan sareng ngolah pasipatan. Pelat waja dilapis warna biasana dianggo salaku papan cuaca ngawangun témbok luar. Lapisan insulasi termal kedah dilakukeun upami dianggo pikeun témbok. 

Warna palapis Numutkeun standar perusahaan atanapi syarat pelanggan
Kandel 0.12-2.0MM       
Lebar 750-1200MM  
Beurat 3-9TONS       
Lapisan séng 20-275G / M2
Bungkusan Standar bungkusan ékspor
Jenis substrat Galvanis / Galvalume
Pamayaran T / T
Babasan Narima produk khusus
Warna cet deui Héjo bodas, biru laut, beureum, sareng sajabana

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK jual panas

    Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin