Produk Kami

Lambaran coated warna weatherability tinggi

Katerangan pondok:

Aplikasi:Hal ieu loba dipaké dina konstruksi, panerapan rumah tangga, transportasi jeung industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

HDP2

Fluoroplastics sareng résin akrilik gaduh sipat anti sepuh anu saé.The durability sarta lalawanan korosi plat baja bisa ningkat ku ngagunakeun durability tinggi coated plat baja dina palapis permukaan plat baja.

Urang bisa nyadiakeun warna weatherability tinggi coated plat kalawan leuwih ti 30 taun hirup mangpaat, dumasar kana sarat konsumén '.Warna coated garis produksi plat bisa dipaké dina produk wangunan luhur-grade;mobil;parabot imah;panel panonpoe;palapis kandel plat berwarna tahan korosi;panel jaring;panels buludru;plat warna pikeun panto jeung jandéla jeung sajabana.

Produk urang ogé ngagaduhan fungsi panutup tiis sareng pilem pelindung.

Numutkeun karakteristik résistansi sepuh anu hadé tina fluoroplastics sareng résin akrilik, aplikasi pelat baja coated kalayan daya tahan anu luhur dina palapis permukaan pelat baja tiasa ningkatkeun daya tahan sareng résistansi korosi pelat baja, sareng gaduh kaunggulan atra di handap ieu:

HDP3

(1) kinerja lalawanan polusi
(2) kinerja lalawanan suhu luhur Taya parobahan atra lumangsung dina klaster palapis jeung warna lamun plat baja warna-coated terus dipanaskeun pikeun 90 h dina 120 ℃ oven.
(3) kinerja lalawanan hawa low Taya parobahan atra lumangsung dina kinerja anti bending jeung anti lalawanan of palapis lamun plat baja warna-coated disimpen pikeun 24h di - 54 ℃.
(4) kinerja lalawanan cai ngagolak Taya parobahan (foaming, softening, bareuh, jsb) lumangsung dina klaster permukaan jeung warna sanggeus spésimén palapis nu immersed dina cai nu ngagolak pikeun 60 mnt.

Éta tiasa dianggo salaku papan hateup, papan corrugated, papan tahan cai sareng gas, alat-alat sareng komponén tahan korosi, ogé jati, cangkang mobil, papan penahan cai, jsb.

Hal ieu loba dipaké dina konstruksi, panerapan rumah tangga, transportasi jeung industri lianna Jeung sagala produk nu boga syarat tinggi pikeun warna coated cadar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin