Produk Kami

Palapis jinis-HDP

Pedaran pondok:

Aplikasi: Hal ieu seueur dianggo dina konstruksi, alat-alat rumah tangga, transportasi sareng industri sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

HDP2

Fluoroplastics sareng résin akrilik ngagaduhan sipat anti sepuh anu saé. Daya tahan sareng résistansi korosi tina pelat waja tiasa ditingkatkeun ku ngagunakeun durabilitas tinggi dilapis pelat waja dina palapis permukaan pelat waja.

Kami tiasa nyayogikeun pelapis warna dilapis warna anu langkung ageung sareng langkung ti 30 taun hirup anu manpaat, dumasar kana sarat konsumén. Garis produksi piring dilapis warna tiasa dianggo dina produk gedong kelas tinggi; mobil; alat bumi; panel panonpoe; Pelat warna anu korosi tahan kandel; panel bolong; panel buludru; pelat warna pikeun panto sareng jandéla sareng anu sanésna.

Produk kami ogé ngagaduhan fungsi film anu ngalipet sareng protéktif.

Numutkeun karakteristik résistansi sepuh anu hadé tina fluoroplastics sareng résin akrilik, aplikasi pelat waja dilapis kalayan daya tahan luhur dina lapisan palapis waja tiasa ningkatkeun daya tahan sareng tahan korosi tina pelat waja, sareng ngagaduhan kaunggulan anu jelas di handap ieu:

HDP3

(1) Kinerja résistansi polusi
(2) Kinerja résistansi suhu luhur Henteu aya parobahan anu jelas dina klaster palapis sareng warna upami pelat waja dilapis warna teras dipanaskeun salami 90 jam dina oven 120 ℃.
(3) Kinerja résistansi suhu handap Henteu aya parobihan anu jelas dina kinerja anti-bending sareng anti-résistansi palapis upami pelat waja dilapis warna ditempatkeun pikeun 24 jam - 54 ℃.
(4) Kinerja résistansi cai anu ngagolak Henteu aya parobihan (foaming, pelemasan, pembengkakan, jsté) dina gugusan permukaan sareng warna saatos spésimén palapis dicelupkeun dina cai anu ngagolak salami 60 mnt.

Éta tiasa dianggo salaku papan hateup, papan bergelombang, tahan cai sareng dewan perméabel gas, alat sareng komponén tahan korosi, ogé perabotan, cangkang mobil, papan panahan cai, jst.

Hal ieu loba dipaké dina konstruksi, alat-alat rumah tangga, transportasi sareng industri sanésna Sareng produk naon waé anu ngagaduhan syarat tinggi pikeun lambaran warna dilapis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK jual panas

    Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin