Produk Kami

Lambaran waja galvanis campuran

Pedaran pondok:

Aplikasi: Pikeun komponén mesin presisi


Detil Produk

Tanda Produk

Jenis produk ieu ogé didamel nganggo metode hot dip, tapi saatos éta kaluar tina bak, éta bakal langsung dipanaskeun sakitar 500 ℃ kanggo ngawangun pilem seng sareng beusi ipis. Lambaran galvanis ieu ngagaduhan ketang palapis anu saé sareng tiasa dielas.

Garis produksi galvanis nganggo prosés produksi baja Amérika Serikat anu paling canggih, spésifikasi utama produkna nyaéta 0.15-1.5mm * 800 ~ 1250mm. Garis produksi dilengkepan ku radiasi tungku anil anu teras-terasan; tipe tabung manaskeun indéks frékuénsi horisontal induksi pemanasan pot séng keramik; péso hawa rongga; mesin lampu; ngalempengkeun mesin sareng alat-alat canggih anu sanés, Kami parantos naratas téknologi anu dipaténkeun: limbah alat pemanfaatan panas, anu bakal ngahémat seueur énergi sareng ngajagi lingkungan.

Lapisan séng sareng alloy beusi kabentuk dina saluruh lapisan ku perlakuan panas tina strip baja ngalirkeun cairan mandi galvanis. Lapisanna katingalina kulawu poék tanpa hérang logam. Gampang bubuk nalika prosés nyetak telenges. Éta lumaku pikeun palapis anu tiasa dicét tanpa pangobatan salajengna kajabi beberesih umum. 

Alloyed galvanized steel sheet

Kelas tina waja aloi struktural diwakilan ku angka Arab sareng simbol unsur kimia baku. Dua angka Arab dianggo pikeun ngagambarkeun rata-rata eusi karbon (x / 10000) sareng tempatna dina lulugu kelas. The
eusi unsur paduan dilambangkeun sakumaha ieu: Nalika eusi rata-rata kirang ti 1,50%, jumlah kelas ngan ukur nunjukkeun unsur sareng umumna henteu nunjukkeun eusina; Nalika eusi rata-rata 1,50% ~ 2.49%, 2,50% ~ 3,49%, 3,50% ~ 4,49%, 4,50% ~ 5,49%, 2, 3, 4 sareng 5 dituliskeun nuturkeun unsur paduan. Salaku conto: Rata-rata eusi karbon, kromium, mangan sareng silikon tina waja paduan struktural nyaéta 0,30%, 0,95%, 0,85% sareng 1,05%. Nalika eusi S sareng P nyaéta -0.035%, nilai nunjukkeun "30CrMnSi". Baja paduan struktural kualitas bermutu tinggi (eusi S sareng P ≤0.025%) dituduhkeun ku nambihan "A" kana kelas. Contona: "30CrMnSiA". Kualitas paduan struktural kualitas super-grade (S≤0.015%, P≤0.025%) dituduhkeun ku nambihan "E" kana kelas. Contona: "30CrM nSiE". Kelas tina waja aloi struktural khusus kedah nambihan simbol anu nunjukkeun tujuan produk dina Tabel 1 kana sirah kelas (atanapi buntut). Salaku conto, peunteun baja 30CrMnSi kanggo sekrup riveting dituduhkeun salaku ML30CrMnSi. 2. Metode ngalambangkeun paduan kelas baja waja sami sareng baja paduan struktural. Salaku conto: Rata-rata eusi karbon, silikon sareng mangan nyaéta 0,60%, 1,75% sareng 0,75% tina baja spring sareng sasmita diwakilan salaku "60Si2Mn". Pikeun waja spring high-grade kualitas tinggi, simbol "A" ditambihan kana kelas sareng kelas na digentoskeun salaku "60Si2MnA".


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    PRODUK jual panas

    Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin