Produk Kami

Lambaran baja galvanized alloy

Katerangan pondok:

Aplikasi:Pikeun komponén mesin precision


Rincian produk

Tag produk

jenis ieu produk ogé dijieun maké metodeu dip panas, tapi sanggeus éta kaluar tina tank, éta bakal langsung dipanaskeun nepi ka ngeunaan 500 ℃ pikeun ngabentuk film ipis séng jeung beusi.Lambaran galvanis ieu ngagaduhan kedap palapis anu hadé sareng kamampuan las.

Jalur produksi Galvanized ngagunakeun prosés produksi baja Amérika Serikat paling canggih, spésifikasi utama produk nyaéta 0.15-1.5mm * 800 ~ 1250mm.Jalur produksi dilengkepan ku radiasi tina tungku annealing kontinyu;tipe tube pemanasan horizontal jet frékuénsi induksi pemanasan pot séng keramik;opat rongga hawa péso;mesin lampu;mesin straightening jeung alat canggih lianna, Kami geus naratas jeung téhnologi dipaténkeun: alat utilization panas runtah, nu bakal ngahemat kavling énergi jeung ngajaga lingkungan.

Lapisan séng jeung alloy beusi kabentuk dina sakabeh palapis ku perlakuan panas tina strip baja ngalirkeun cairan mandi galvanizing.Lapisan éta katingalina kulawu poék tanpa luster logam.Ieu gampang bubuk salila prosés molding telenges.Ieu lumaku pikeun palapis nu bisa dicét tanpa perlakuan salajengna iwal beberesih umum.

Lambaran baja galvanized alloy

Kelas baja alloy struktural diwakilan ku angka Arab sareng simbol unsur kimia standar.Dua angka Arab dipaké pikeun ngagambarkeun rata-rata eusi karbon (x/10000) jeung tempat di kapala kelas.The
eusi unsur alloying digambarkeun saperti kieu: Lamun eusi rata-rata kirang ti 1,50%, jumlah kelas ukur nunjukkeun unsur sarta umumna henteu nunjukkeun eusi;Lamun eusi rata-rata 1,50%~2,49%, 2,50%~3,49%, 3,50%~4,49%, 4,50%~5,49%, 2, 3, 4 jeung 5 ditulis nuturkeun unsur paduan.Contona: Eusi rata-rata karbon, kromium, mangan jeung silikon baja alloy struktural nyaéta 0,30%, 0,95%, 0,85% jeung 1,05%.Nalika eusi S sareng P ≤0.035%, kelas nunjukkeun "30CrMnSi".baja alloy struktural kualitas-grade luhur (eusi S jeung P ≤0.025%) dituduhkeun ku nambahkeun "A" kana kelas.Contona: "30CrMnSiA".Super-grade kualitas baja alloy struktural (S≤0.015%, P≤0.025%) dituduhkeun ku nambahkeun "E" kana kelas.Contona: "30CrM nSiE".Kelas baja alloy struktural husus kedah nambahkeun simbol nu nunjukkeun tujuan produk dina Table 1 kana sirah kelas (atawa buntut).Contona, kelas baja 30CrMnSi pikeun riveting screw dituduhkeun salaku ML30CrMnSi.2. Metode ngalambangkeun tina alloy spring baja kelas sarua jeung baja alloy struktural.Contona: Eusi rata-rata karbon, silikon jeung mangan nyaéta 0,60%, 1,75% jeung 0,75% tina spring steel sarta kelas digambarkeun salaku "60Si2Mn".Pikeun baja spring kualitas luhur-grade, simbol "A" ditambahkeun kana kelas jeung kelas ieu digambarkeun salaku "60Si2MnA".


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    HOT-SALE PRODUK

    Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin