Produk Utama

» Galvanized Coils

» Warna Coated Lambaran

» PE / HDP

» Pipa Baja

Produk Kami

» Hot dip Galvanized Steel Plate

»Alloyed Galvanized Steel Lambaran

» Pipa Baja Seamless

» Pipa dilas lempeng

Perusahaan (LIAOCHENG DERUNYING GOODS AND MATERIALS Co., Ltd.)aya di Liaocheng, Shandong, anu caket sareng kareta api Jing-Jiu, kareta api Jing-Han sareng jalan raya Ji-Han.Angkutan téh bener-bener merenah;lokasi pisan punjul.Pausahaan diadegkeun dina 2015, urang boga rentang produk pisan lega: kayaning Seamless Steel Pipe;Lempeng Jahitan dilas Pipa;H-beam;Saluran Steel;Sudut Steel;I-beam;Babak Steel;Baja datar;Hot-Rolled Karbon Coil;Pola Plat;Low Alloy Coil Plate;Lempeng kabuka alloy low;Galvanized Coils;Berwarna Rolled Coils jeung saterusna.suppliers kami pausahaan pisan reputable kayaning Hebei Beusi jeung grup Steel;SHOUGANG;BAOGANG sareng ANGANG, kami parantos ngembangkeun pasar global dina sababaraha taun ka pengker, kami ngagaduhan seueur palanggan di Laos, Myanmar, Vietnam sareng Malaysia.

Bengkel acar
Bengkel ngagugulung
Nunggu gulinggasahan

Bengkel acar

Bengkel ngagugulung

Nunggu gulinggasahan

tentang Kami

DE RUN YING

Pausahaan adopts konsép manajemén modern, taat kana produksi kualitas luhur jeung operasi integritas.Geus laun boarded kana platform kompetisi global.

Urang keukeuh dina: layanan palanggan, kauntungan pagawe, ngembangkeun ngagabung jeung kontribusi sosial, sarta kami ogé aktip ilubiung dina kompetisi pasar.Kami parantos ngembangkeun seueur hubungan bisnis anu kuat salaku hasil tina nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas sareng dipercaya.

Ngeunaan coils galvanized: ketebalan lapisan séng ogé bisa ngaropéa tina 40g mun 120g nurutkeun pamakéan customer urang.
Ngeunaan coils galvanized: ketebalan lapisan séng ogé bisa ngaropéa tina 40g mun 120g nurutkeun pamakéan customer urang.
Ngeunaan warna piring coated: warna utama nyaéta biru laut, beureum caang jeung kulawu poék, urang ogé bisa ngaropea produk nurutkeun preferensi konsumén '.

Ngeunaan pipa baja: Urang bisa nyadiakeun pipe baja seamless, pipe dilas longitudinal, H-beam, channel baja, baja sudut, I-beam, baja buleud tur baja datar.

Mun anjeun resep produk urang, ulah ragu ngahubungan kami.

Call us 13361477788 or email dry@derunying.com

Upami diperyogikeun, wilujeng sumping ngahubungi kami ku halaman wéb atanapi konsultasi telepon, kami bakal resep ngalayanan anjeun.