Produk Utama

»Gulungan Galvanis

»Lambaran dilapis warna

»PE / HDP

»Pipa Baja

Produk Kami

»Hot Dip Galvanis Lempeng Baja

»Lambaran Baja Galvanis campuran

»Pipa Baja Seamless

»Pipa Las Langsung

Perusahaan (LIAOCHENG DERUNYING GOODS AND MATERIALS Co., Ltd.) nyaéta di Liaocheng, Shandong, anu caket kana jalan karéta Jing-Jiu, karéta api Jing-Han sareng jalan raya Ji-Han. Angkotna merenah pisan; lokasina unggulan pisan. Perusahaan didirikeun dina 2015, urang ngagaduhan kisaran produk anu lega pisan: sapertos Seamless Steel Pipe; Pipa Las Dilas Langsung; H-balok; Saluran Baja; Angle Steel; I-balok; Baja Buleud; Baja datar; Koil Karbon Panas-digulung; Lempeng Pola; Lempeng Coil Alloy Rendah; Lempeng Buka Paduan Rendah; Galvanis Coil; Colors Rolled Berwarna sareng sajabina. Suplier kami mangrupikeun perusahaan anu sangat terkenal sapertos Hebei Iron and Steel group; SHOUGANG; BAOGANG sareng ANGANG, kami parantos ngembangkeun pasar global kami dina sababaraha taun ka pengker, urang gaduh seueur palanggan di Laos, Myanmar, Vietnam sareng Malaysia.

Pickling workshop
Rolling workshop
Waiting for rolling

Bengkel acar

Bengkel ngagugulung

Ngantosan ngagugulung

about-us

DE RUN YING

Perusahaan ngadopsi konsép manajemén modéren, taat kana produksi kualitas luhur sareng operasi integritas. Éta parantos laun naek kana platform persaingan global.

Kami keukeuh kana: palayanan pelanggan, kauntungan padamel, pangembangan anu terkoordinasi sareng kontribusi sosial, sareng kami ogé aktip ilubiung dina persaingan pasar. Kami parantos ngembangkeun seueur hubungan bisnis anu kuat salaku hasil tina nyayogikeun produk sareng jasa anu saé.

Ngeunaan gulungan galvanis: kandel lapisan séng ogé tiasa disesuaikan tina 40g dugi ka 120g numutkeun panggunaan palanggan.
Ngeunaan gulungan galvanis: kandel lapisan séng ogé tiasa disesuaikan tina 40g dugi ka 120g numutkeun panggunaan palanggan.
Ngeunaan pelat pelapis warna: warna utama nyaéta biru laut, beureum caang sareng kulawu poék, urang ogé tiasa ngarobih produk numutkeun preferensi konsumén.
Ngeunaan pipa waja: Urang tiasa nyayogikeun pipa baja seamless, pipa dilas bujur, H-beam, steel channel, steel steel, I-beam, baja buleud sareng baja datar.

Upami anjeun resep kana produk kami, tong ragu ngahubungi kami.

Telepon kami 13361477788 atanapi email dry@derunying.com

Upami diperyogikeun, wilujeng kontak sareng kami ku halaman wéb atanapi konsultasi telepon kami, kami bakal senang ngalayanan anjeun.