HOT-SALE PRODUK

Urang boga rentang produk pisan lega.

  • plat inten

    plat inten

  • Plat pola

    Plat pola

  • Lambaran Galvanized

    Lambaran Galvanized

  • Lambaran coated warna weatherability tinggi

    Lambaran coated warna weatherability tinggi

    Fluoroplastics sareng résin akrilik gaduh sipat anti sepuh anu saé.The durability sarta lalawanan korosi plat baja bisa ningkat ku ngagunakeun durability tinggi coated plat baja dina palapis permukaan plat baja.Urang bisa nyadiakeun warna weatherability tinggi coated plat kalawan leuwih ti 30 taun hirup mangpaat, dumasar kana sarat konsumén '.Warna coated garis produksi plat bisa dipaké dina produk wangunan luhur-grade;mobil;parabot imah;panel panonpoe;lapisan kandel ...

  • Rupa-rupa coatings of Warna coated lambar

    Rupa-rupa coatings of Warna coated lambar

    1. Beurat hampang Kusabab beurat hampang tina pelat baja warna, éta tiasa nawiskeun transportasi anu gampang sareng gampang dipasang, anu bakal ngahémat jaman konstruksi.2. Perlindungan lingkungan sareng nyimpen artos Ruang kagiatan anu didamel tina pelat baja warna tiasa dianggo deui, éta tiasa nawiskeun perlindungan lingkungan sareng nyimpen artos, sareng henteu aya polusi sareng teu aya bising 3. Kakuatan luhur Kusabab struktur baja, produk boga kapasitas bearing kuat, komprési jeung lalawanan bending ...

  • Lambaran baja galvanized alloy

    Lambaran baja galvanized alloy

    jenis ieu produk ogé dijieun maké metodeu dip panas, tapi sanggeus éta kaluar tina tank, éta bakal langsung dipanaskeun nepi ka ngeunaan 500 ℃ pikeun ngabentuk film ipis séng jeung beusi.Lambaran galvanis ieu ngagaduhan kedap palapis anu hadé sareng kamampuan las.Jalur produksi Galvanized ngagunakeun prosés produksi baja Amérika Serikat paling canggih, spésifikasi utama produk nyaéta 0.15-1.5mm * 800 ~ 1250mm.Jalur produksi dilengkepan ku radiasi tina tungku annealing kontinyu;tipe pipa panas...

  • Produk

    Produk

    urang boga rentang produk pisan lega: kayaning Seamless Steel Pipe;Lempeng Jahitan dilas Pipa;

  • Kualitas

    Kualitas

    Pausahaan adopts konsép manajemén modern, taat kana produksi kualitas luhur jeung operasi integritas.

  • Palayanan

    Palayanan

    Dina raraga pikeun mastikeun kualitas hadé tur jasa, kami geus fokus dina prosés produksi.

  • Pangiriman

    Pangiriman

    kualitas luhur, Pangiriman Ajakan, Harga kalapa
    Urang attained ISO9001 nu nyadiakeun yayasan padet pikeun ngembangkeun salajengna urang.

LIAOCHENG DERUNYING BARANG JEUNG BAHAN CO., LTD

Urang boga rentang produk pisan lega.