PRODUK jual panas

Kami ngagaduhan kisaran produk anu lega pisan.

  • Galvanized Sheets

    Lambaran Galvanis

  • Coating types-HDP

    Palapis jinis-HDP

    Fluoroplastics sareng résin akrilik ngagaduhan sipat anti sepuh anu saé. Daya tahan sareng résistansi korosi tina pelat waja tiasa ditingkatkeun ku ngagunakeun durabilitas tinggi dilapis pelat waja dina palapis permukaan pelat waja. Kami tiasa nyayogikeun pelapis warna dilapis warna anu langkung ageung sareng langkung ti 30 taun hirup anu manpaat, dumasar kana sarat konsumén. Garis produksi piring dilapis warna tiasa dianggo dina produk gedong kelas tinggi; mobil; alat bumi; panel panonpoe; palapis kandel kor ...

  • Coating types-PE

    Palapis jinis-PE

    1. beurat Lampu Kusabab beurat lampu tina pelat waja warna, éta tiasa nawiskeun transportasi anu merenah sareng gampang dipasang, anu bakal ngahemat waktos konstruksi. 2. Perlindungan lingkungan sareng ngahémat artos Ruangan kagiatan didamel tina pelat waja warna tiasa dianggo deui, éta tiasa nawiskeun panyalindungan lingkungan sareng hemat artos, sareng teu aya ogé polusi sareng teu aya sora 3. Kakuatan tinggi Kusabab struktur baja, produk gaduh kapasitas bantosan anu kuat, komprési sareng bending resist ...

  • Alloyed galvanized steel sheet

    Lambaran waja galvanis campuran

    Jenis produk ieu ogé didamel nganggo metode hot dip, tapi saatos éta kaluar tina bak, éta bakal langsung dipanaskeun sakitar 500 ℃ kanggo ngawangun pilem seng sareng beusi ipis. Lambaran galvanis ieu ngagaduhan ketang palapis anu saé sareng tiasa dielas. Garis produksi galvanis nganggo prosés produksi baja Amérika Serikat anu paling canggih, spésifikasi utama produkna nyaéta 0.15-1.5mm * 800 ~ 1250mm. Garis produksi dilengkepan ku radiasi tungku anil anu teras-terasan; tipe tabung manaskeun ...

  • Products

    Produk

    urang ngagaduhan kisaran produk anu lega pisan: sapertos Seamless Steel Pipe; Pipa Las Dilas Langsung;

  • Quality

    Kualitas

    Perusahaan ngadopsi konsép manajemén modéren, taat kana produksi kualitas luhur sareng operasi integritas.

  • Service

    Palayanan

    Dina raraga mastikeun kualitas sareng jasa anu langkung saé, kami parantos fokus kana prosés produksi.

  • Delivery

    Pangiriman

    Kualitas luhur, Pangiriman Ajakan, Harga Kompetitif
    Kami ngahontal ISO9001 anu nyayogikeun yayasan anu solid pikeun pamekaran salajengna.

LIAOCHENG NGALENGKANG BARANG JEUNG MATERI CO., LTD

Kami ngagaduhan kisaran produk anu lega pisan.